Vem?

19 jan 2022 | Bloggen

Malmö Redhawks såg ut som tidigare under säsongen, det blev förlust i Malmö Arena. Bloggen är på inget vis en expert men vi är många som följer laget, på plats, hemma och borta. Får man som supporterskara ha en åsikt rent generellt, säga hur man upplever och känner inför hur Malmö Redhawks kommunicerar med sina supportrar? Är det helt fel att tycka att ledningen inte håller måttet? Är det helt fel att vädra åsikter? Tydligen!

Vi som såg matchen hade, rätt eller fel, höga förväntningar på laget, som i olika tidningar (oftast bakom betalväggar) visste att berätta att nu minsann skulle det bli bra, eld i baken, full gas, spela för klubben. Ledningen uttalade sig i periodpausen precis som spelare gjorde. Fick vi höra något nytt? Bloggen tycker inte det och igår var vi fler samlade för att se matchen, rätt eller fel, för oss var det samma gamla vanliga.

Vad är det som händer? En del experter skriver att det måste få ta tid att “justera” det som blivit fel, att man måste ge den nya ledarstaben tid. Visst, bra så långt men nu är det väl så att det skall in en ny huvudtränare eller? Så fakta är då att först skall vi ge Kollar tid. Låt oss spekulera i att man presenterar en ny huvudtränare inom kort, då skall denna också ha möjligheten att få tid att sätta sin prägel på laget. Vad är det då som haltar i denna ekvation? Som bloggen ser det är TID något som inte finns, den tid som hade behövts för detta är borta.

Det är i skrivande stund 19 matcher kvar av grundserien, laget ligger 12:a och farligt nära en kvalplats. Var det klokt att entlediga Fagervall nu? Skall Fagervall verkligen bära hundhuvudet för detta debacle? Skulle det gjorts för 10 matcher sedan? Bloggen har en åsikt men skrämd till tystnad lägger vi tand för tung, i alla fall idag. Vad tycker du?

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish