Ofta läser man i tidningar där olika experter kommenterar det som händer och sker i Malmö Redhawks och andra lag. Det påstår saker och vet att berätta att den eller den spelaren kommer att bli tongivande, kommer att spela mycket eller något annat.

Innan ens en säsong är igång har en del så kallade journalister redan tagit klivit in i nästkommande säsong för att likt domedagsprofeter klargöra att truppen minsann inte har spelare på kontrakt. Vilken tur att detta kommer till ytan för ingen general manager eller sportchef har ju koll på detta?

Vad är det som är så svårt med att vara här och nu? Det är inte ett krav och inte ens ett önskemål från supportrar att det skall skrivas bara för skrivandets skull det vore faktiskt på sin plats att journalisterna skriver det supportrarna vill läsa och inte vad journalisterna själva är intresserade av.

Låt klubbarna ta hand om sitt lag och så kan journalisterna ta hand om sina läsare och skriva vettiga reportage eller göra smarta reflektioner och faktiskt skriva vad vi supportrar vill läsa?