Redhawkssupport.se

Ab Imo Pectore!

cmore

Var i hela världen är Fredrik Händemark?

27 maj 2021 | 23:11 | Bloggen, Malmö Redhawks

På Twitter ryktas det om att Björbo-gossen har åkt hem till Sverige.

Tydligen lades någon obskyr information ut från vederbörandes Instagram story härförliden. Detta är obekräftade uppgifter. Ingen vet, ingen information finns någonstans publicerad och ingen verkar försöka ta reda på det, vilket är minst lika misstänkt i sig självt, då denna tidevarvs hobbymurvlar annars älskar att ta varje tillfälle till att ta korn av info och torgföra som absoluta sanningar.

Vi vet att han inte var med i AHL när Barracuda spelade slutspel. Det kunde man enkelt konstatera, utan att vara värst detektivaktig till sin natur.

Vi vet att han heller inte spelade för San Jose i NHL, men det har vi ju vetat en längre tid.

Ett tag var det många som var TVÄRSÄKRA på att han skrivit på för St. Petersburg i KHL. Det visade sig inte stämma heller, trots allt prat.

Inte heller blev det någon uttagning till VM, vilket karln visserligen kan tacka sin lyckliga stjärna för, i och för sig. Men ändå. Inte ens med i diskussionen, liksom.

I podden “Plock och Stöt”, namngiven efter att man “plockar upp aktuella ämnen och blöter och stöter dem i diskussioner” (!) knystades det kryptiskt om att man skulle ha en intervju med “Frippe” i nästa avsnitt där han skulle berätta om “beslut han hade tagit”. Inget mer än så.

Över huvud taget är det oerhört märkligt att en av Sveriges bästa centrar kan flyga så under radarn så länge och ÄNNU märkligare är att ingen verkar vilja veta :

  • Var människan håller hur
  • Varför han inte spelade slutspel med Barracuda i AHL
  • Var han ska spela nästa säsong

Jag ger i ärlighetens namn inte mycket för “sportjournalisterna” längre. Sådant här borde vara på allas läppar och ingen spelare av denna kaliber borde kunna gömma sig och undgå ivriga fans undringar. Av något outgrundligt skäl grävs det inte, det finns tydligen ingen nyfikenhet och det frågas inte ens om saken, inte av någon inom gebitet.

Det är misstänkt. Någonting står på.

Frågan är vad?

Malmö redhawks

Hjärta-Kvalitet-Stolthet

Svenska SV English EN