Vad säger man när man leder med 5-1?

1 jan 2022 | Herr Wredhök

OK, boys. Fy fan för den här matchen. Vi spelar som ett gäng nedpissade lågstadieelever på en skolutflykt i Tjernobyl. Det är ett smärre under att Timrå hittills inte gjort 100 mål på oss för vi är fan inte bra idag.

MEN nu har vi en fyramålsledning i en match som kan säkra vår SHL-existens, på något jävla sätt. Så jag föreslår att vi tackar vår lyckliga stjärna och försöker uppträda som vuxna människor nu och bara spelar hem det här. Ni vet, som proffs gör. Sådär som riktiga hockeyspelare, med 100-250K i månaden gör.

Vi tajtar till det bakåt och så går vi när det blir lägen, men inga dumrusningar. Vi hjälper Oscar med att inte bete oss som svaga och fega jävla små as i defensiven och vi tror inte för en enda sekund att något är avgjort än. Den som slappar blir fett bänkad, så det ryker träflisor upp i arslet på honom. Det här är ett fucking guldläge och vi får inte pissa bort detta nu, fattar ni det? Här är chansen att rädda den här stinkande skithögen till säsong som vi är mitt uppe i. Hundra procent fokus, attityd och engagemang nu.

Den som blir rädd får fan inte spela. Den som inte jobbar får inte spela. Jag skiter i vad det står på tröjan. All in nu, för i satan! Kör ihjäl dem nu, skit i vad det står på tavlan! KÖÖÖÖR!”

DET säger man, när man leder med 5-1.
Vad Jocke egentligen sa, har jag ingen aning om.
Inte spelarna heller, gissar jag, med tanke på hur det slutade.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish