MRS - Malmö Redhawks Support

Vad har hänt med gruppdynamiken?

22 okt 2021 | Bloggen

Malmö Redhawks fick med sig en poäng från matchen vs. Brynäs. På pappret skulle det varit tre poäng, inte enkla poäng, men likväl tre poäng. Vart tog gruppdynamiken vägen, den dynamik som vi såg alldeles i inledningen? Varför ser vi spelare som hänger läpp och som inte presterar efter sin förmåga? Något har hänt men frågan är vad.

Nu är det så att denna blogg inte vet mer än andra utan kan bara se det från “betraktarens öga”. Är det så att debatten/spekulationerna om tränarfrågan skapat oro? Är det för många spelare i laget för Fagervall at välja mellan så att det blivit en björntjänst istället för en tillgång? Sittandes framför tv:n eller läktaren känns det som att det inte alls kugga i mellan varken spelare eller tränare.

Matchen mot Brynäs framför tv:n kändes som ett hafsverk, laget var på isen, men ingen verkade vilja vinna, glöden, j@vlar anamma, det skall göra ont att möta Malmö Redhawks, allt detta kändes som bortblåst. Det fysiska spelet, pang på rödbetan fanns inte och Carl Söderberg som varit härföraren såg mest ut som han sålt smöret och tappat pengarna. I intervjun i periodpausen såg han mest ut som att han ville åka hem istället fr att spela och svara på frågor.

Något verkar som sagt ha hänt och frågan är då bara vad? Eller är det så att bloggen och supportrar invaggats i tron att laget skall uträtta stordådbara för att man har massor av spelare att välja mellan? Ett ordstäv är ju “mindre är mer” och det kanske är på plats att säga upp ett eller ett par spelares kontrakt och hitta en balans även där?

Låt oss hoppas att det nu är en tillfällig dipp och att laget samlar sig till nästa match som är hemma mot schampolaget Frölunda som just nu toppar tabellen även om de har två matcher mer spelade än Malmö Redhawks.

Kom igen nu Maaaaaaaallllllllmmmmmöööööö och Carl Söderberg, vänligen var den kapten du kan vara!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se | 0735 - 1337 00

SvenskaEnglish