Tre poäng utan klydd!

7 mar 2022 | Bloggen

Det var botten vs botten denna kväll, på flera sätt. Förutom att Malmö Redhawks mötte Linköping på bortais så spelade Timrå mot Djurgården och Brynäs möte topplaget Frölunda. Kvällen slutade väl för vårt lag, 3 poäng i en match där vi fick se Malmö Redhawks spela vidare på Peter Andersson-effekten, trots att det nog endast blir en dröm att han kommer stå i båset. Timrå och DIF spelade oavgjort och sen tog Djurgården extrapoängen efter straffar. Enda smolket i bägaren denna kväll var att Frölunda torskade mot Brynäs.

Malmö Redhawks vann eftersom man inte “klyddade till det”, Marmenlind [ 92% ] gjorde en bra match, Händemark och Ryan har lyft sig. Sen skall denna blogg krypa till korset, Vi har kritiserat Söderberg för att inte vara en bra kapten men just nu har detta kommit på skam. Malmö Redhawks jobbade som ett lag, man gjorde det enkelt och då både ser och känns det enkelt, pucken gör jobbet och spelarna använder sig av sin fysik, äntligen.

Nu blev det tre poäng och vi kan glädjas åt detta fram till torsdag du det blir returmöte vs. Linköping hemma i Malmö Arena. Sänk biljettpriserna, locka tillbaka luttrade supportrar, gör något vettigt av detta ni herrar som bestämmer.

Vad är det då som hänt i Malmö Redhawks? Kanske är det så att spelarna nu när ledningen äntligen, åtminstone försöker göra förändringar, känner att man kan tro på helheten? Patrik skall tydligen, enligt läckta uppgifter, ersättas som sportchef, kanske anar man att styrelsen skall förändras, kanske tror man på att ledningen fattat att det måste till en SHL-organisation för att spela i SHL, från toppen till botten.

Linköping – Malmö 2-5
0-1 18.11 Marcus Sylvegård [ Sylvegård, Söderberg ]
0-2 21.54 Fredrik Händemark [ Söderberg, Westerholm ]
1-2 27.25 Broc Little [ Lantosi ]
1-3 38.03 Pathrik Westerholm [ Westerholm, Sylvegård ]
2-3 43.47 Eddie Larsson
2-4 58.23 Joakim Ryan [ Bouma, Söderberg ]
2-5 58.50 Carl Söderberg [ Händemark ]

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish