Malmö Redhawks

Ab Imo Pectore!

Torsk men ett sundhetstecken – snart vänder det!

12 nov 2020 | 22:11 | Bloggen

Förlust mot Örebro, självklart inte kul och inte snyggt. Återigen en “bra” start och en “bra” första period men det räcker inte. Örebro var bättre och uthålligare på alla punkter och vann rättvist med 6-2.

Nu är “Goda råd är dyra” och “Svårt att hitta räddningsplankor för Redhawks” skriver experterna i det skånska tidningarna men inget kunde vara mer fel anser bloggen. Fortfarande har man ett lag som kan uträtta bra och till och med mycket bra saker på isen. Samspelet verkar inte fungera och många tongivande spelare från förra säsongen verkar inte riktigt veta var de skall vara eller hur det skall spela.

Att spelarna igår stängde in sig efter matchen är ett sundhetstecken och det kommer att ge resultat, på ett eller annat sätt. Vad Malmö Redhawks INTE behöver just nu är att utsättas för “journalisters” expertråd. En del skribenter och journalister har glömt att deras “jobb” är att rapportera.

Malmö Redhawks kommer att vända på detta men hur det skall gå till kommer laget och klubben att klura ut – vi som älskar Malmö Redhawks fortsätter att visa känslor och vara förbannade men på ett balanserat sätt. Målet är att vinna, målet är att vara bäst, den som tror annat är mer än lovligt korkad. Glöm inte att vi lever i tider där pengar är viktiga och av den varan är det nog mindre än vanligt. Kanske men bara kanske, kommer Malmö Redhawks inte hamna högt upp i tabellen denna säsong men glöm inte att det kommer en säsong till efter denna och då kanske man skulle framhålla det faktum att Malmö Redhawks inte valt att gå “all in” som andra lag i serien – det som göms i snö kommer upp i tö – Kämpa Malmö Redhawks!

Örebro – Malmö 6-2
0-1. 11.41 Ponthus Westerholm (Westerholm, Lauridsen
1-1. 16.43 Robin Salo (Rask, Rensfeldt)
2-1. 23.30 Oliver Eklind (Backström, Mastomäki)
3-1. 33.45 Borna Rendulic (Leino, Eklind)
4-1. 36.32 Robin Kovacs (Bromé, Salo)
5-1. 43.02 Robin Kovacs (Bromé, Larsson)
5-2. 52.30 Jan-Mikael Järvinen (Westerholm, Lauridsen)
6-2. 58.54 Emil Larsson

Stötta Malmö Redhawks – hur du gör det hittar du här!

Tabellen

Malmö redhawks

Hjärta-Kvalitet-Stolthet