MRS - Malmö Redhawks Support

Tima no-show

21 okt 2021 | Herr Wredhök

Ah, det var ju himla synd att inte “Dima” Timashov, med en gissningsvis groteskt hög lön, febrigt ihopswishad av de PTSD-skadade BIF-fansen, i en lika desperat som panikartad aktion och dessutom för femitelfte gången i ordningen av panikåtgärder, inte verkar vara med mot Malmö idag. Skadad, säger rapporterna.

Har Brynäs ångervecka? När man köper något och det anländer defekt, brukar man kunna åberopa vissa garantier och liknande.

Eller sålde man kanske den rätten, ihop med sin själ och allt annat av värde, inklusive diskbänken, när man köpte in Patrick Berglund, häromförliden?

Undrar om man är nöjda med den dealen. But I digress.

Unicef eller inte, matchen ska spelas ikväll men utan Timashov och utan Mackan, så det är jämnt i spelartapp.

Naturligtvis ska Malmö raskt och resolut ta alla 3 poängen med sig hem härifrån den här arenan, vars namn är för jävligt och inte lämpar sig i tryck. Vi säger Gavlerinken, oavsett, vad de för tillfället har för själlöst och temporärt namn.

Tips: 1-4, fyra filmningsutvisningar till hemmalagets fördel och JD sätter samtliga kassar, som ett sätt att trycka dit sina forna kamrater rejält och cementera sin plats i förrrsta lajjjjjnen, som Hannu Jortikka brukade uttrycka det.

Let’s go, redhawks!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se | 0735 - 1337 00

SvenskaEnglish