Star Hawks 4 i rad: A New Hope

28 dec 2021 | Herr Wredhök

Man blir inte klok på det här gänget. Man kan få stryk mot Timrå men slår SM-guldvinnarna. Man blir nollade mot Djurgården men besegrar Luleå. Ni vet, åttanollbortamotFärjestad-Luleå. If I were a betting man så skulle jag inte vilja lägga pengar på att förutsäga resultaten i Malmös matcher. Det går liksom inte att veta längre. Lika extatiskt glada alla är nu, lika besvikna var man senast, efter fucking 0-4 mot fucking Timrå.

Frågan är: Är detta det riktiga Malmö, här för att stanna? Eller blir det ny katastrofkollaps nästa gång? Will the real Malmö Redhawks please stand up?

Dagens match var en anomali, sett till säsongen, fast på ett bra sätt. Hur många misstag noterades? Visst, 7 hade något några tillfällen då han inte fick ut pucken ur zon, vid hårt tillbakapressat läge.
OK, visst, de där mardrömsbytena under press, de hände några gånger, men det redde ut sig. Och OK, den där utvisningen som 27 tar med 9 minuter kvar och 2-målsledning, den är inte bra.

När jag tänker efter, så fanns det nog en hel del misstag. Saken är den, att det ändå inte märktes, eftersom man gjorde så många bra saker, på rätt vis. Jag tror inte jag sett en bättre genomförd match den här säsongen.

Oscar helt fenomenal. Följsam, rätt placerad och spelade med ett mått av desperation som saknats lite innan.
Och ja, 95 gjorde mål nr 21 i sin fyra säsonger i klubben, vilket är bra, men jag är fortfarande arg på honom för att han inte gör mer.
90 såg också piggare ut än på länge. Han kanske ska fortsätta i den formationen, tills vidare.
Det är farligt med sådana här framgångar. Det föder hoppfullhet. Kan vi slå Växjö och Luleå kan vi slå vem som helst. En sista tanke: Kan vi inte bara spela hemma från och med nu? Den Stora Röda Maskinen går bra på himmaplan, verkar det som.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish