MRS - Malmö Redhawks Support

Seger mot Schampo-laget och snart dags för hemmamatch igen

23 okt 2021 | Bloggen

Det satt hårt inne men till slut gick det vägen. Malmö Redhawks vänder underläget till en vinst på övertid. Carl Söderberg visar varför han har ett C på bröstet, han är otroligt viktig för laget men han måste, som andra redan skrivit, ruska om sina soldater. Det skall kunna prestera även om härföraren inte har sin bästa dag på jobbet. En spelare går inget lag sägs det ofta men just nu verkar det tyvärr vara så. När kung Carl inte presterar måste det finnas andra i detta lag som kliver fram. Läg undan prestige och allt annat, detta är n lagsport och passar inte det kanske man skall spela golf istället?

Tidigare skrev bloggen om avsaknad av gruppdynamik men just denna matchen verkade det som om den var tillbaka. Var det också så att JD:s förmodade uttåg skapat lite mer arbetsro och “den surdeg som får laget att jäsa” nu var borta? Vem skall då göra mål i Malmö Redhawks? Infernaliskt svårt att få pucken i nät. Kanske dags att inse att målet ligger cirka 87 meter ner i banan, i mitten ch att i rundlarna blir det inget mål?

Det var kul att se denna matchen för den var jämn, även om spelet inte var det bästa. Bloggen gissar att Herrn i Rött Skägg var riktigt nöjd efter sitt fina backskott men tyvärr fick han inte skratta sist. Frölunda ledde med 2-0 och 3-2 borta mot Malmö Redhawks men förlorade om sagt å övertid 4-3. Roger Rönnberg var förbannad på sitt lag efter matchen. 
– Jag är heligt förbannad nu, det är två poäng vi verkligen ger bort, säger han till C More. 

Malmö Redhawks verkar int gå på full gas, det känns som om det finns massor mer att ge och att det just nu är mer bromsa än gasa. Vad det beror på vet nog Fagervall och gänget bättre än någon annan men visst skall vi kunna, åtminstone önska, mer skärpa och mer pang på det av detta tunga lag? Det borde kunna smälla mer, göra mer ont för motståndarna än det gör nu.

Lite enögt påstår bloggen att Malmö Redhawks vann rättvist MEN, det måste bli bättre, tryggare, bättre passningar, bättre tacklingar och mer j@vlar anamma. Det är dags nu, att visa att det finns ett driv och en vilja att tävla och vinna. Lagmoralen som vi såg i inledningen, snälla försök hitta den igen och jobbar för varandra.

Malmö Redhawks – Frölunda 4-3 efter övertid
0-1 31.05 Jens Olsson (Lasch, Spacek)
0-2 45.11 Patrik Carlsson (Lasch, Sundström)
1-2 47.51 Carl Söderberg (Lassen)
2-2 48.54 Ponthus Westerholm (Lerby, Sylvegård)
2-3 49.28 Anders Grönlund (Lasch)
3-3 59.11 Adam Ollas Mattsson (Ryan, Söderberg)
4-3 63.40 Carl Söderberg (Lerby)

Förr var det en huvuddomare och två linjemän, var det bättre förr eller är det bättre nu, när ingen vågar fatta ett beslut innan man tittat på sjuttioelva olika repriser samt pratat med folk i ett situationsrum? VAR f@n skall det sluta? Snart är bloggen klar med finjusteringar så att det skall se bra ut i alla olika enheter, dator, platta och mobil

Guldstjärna till ståplats som höll låda hela matchen, underbart att se och höra. Bara tuta och kör, ni gör skillnad och det värmer i hjärtat nr ni visa ert hjärta. Nästa Hemmamatch redan på tisdag den 26 oktoberSkellefteå stå på schemat. Pucken släpps kl. 19:00 och vi ses i Malmö Arena. Kämpa Malmö Redhawks!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se | 0735 - 1337 00

SvenskaEnglish