Så enkelt är det nog inte

18 jan 2022 | Bloggen

En annorlunda tisdagsmorgon, laget har ingen “riktig” huvudtränare, det vet nog de flesta, Fagervall har entledigats, ett ganska “vackert” svenskt ord, betydligt vackrare än att få “sparken”. Joakim Fagervall gjorde så gott han kunde och skall inte ensam lastas för det om n skett och sker. Laget är fullt av spelare som borde titta sig riktigt ordentligt i spegeln och vara väldigt väldigt självkritiska. Vad har Patrik Sylvegård för ansvar, kommer allt att fungera nu? Kommer vinsterna och kommer vi få se grishockey, tufft spel och ett lag som kommer flyga som aldrig för bara för att?

Förhoppningsvis men troligtvis inte. Skulle det bli seger kommer vi vara överlyckliga men det måste till mer än så, det måste till en balans och kontinuitet i det Malmö Redhawks gör och det måste utkrävas ansvar och bli konsekvenser om man inte levererar. Det måste bli ett slut på att gnälliga “stjärnor” skall få hela gruppen att må dåligt, det måste li ett lag av laget, på alla plan. Det vore klädsamt om man såg till att tona ner kaxigheten i intervjuerna och spela ishockey istället.

Nu är det Leksand hemma i Malmö Arena men tror inte på underverk. Bloggen börjar me att känna tacksamhet för att man agerade om än i elfte timmen. Förtroendet från många av oss supportrar till Malmö Redhawks är “stukat” och bara för att man entledigat Joakim Fagervall så kommer vi kanske inte tro att allt är klart, så enkelt är det nog inte.

Klockan 19:00 börjar det och då börjar också uppbyggandet av det “stukade” förtroendet från oss som älskar Malmö Redhawks. Vi drömmer gärna om tre poäng, kämpa nu Malmö Redhawks, kämpa!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish