MRS - Malmö Redhawks Support

Nu skall vi inte vara kaxiga men visst vinner vi säkert något vs. ArrBeeKåå

23 nov 2021 | Bloggen

Snart är det dags för ett lokalderby mot ArrBeeKåå aka Bandyklubben från nordväst. Var står Malmö Redhawks, är det fågel (Rödhök) eller fisk (torsk)? Bloggen har ångest, svår ångest, eftersom detta på pappret bästa lag vi haft sen Hedenhös verkligen inte har levt upp till sina egna eller supportrarnas förväntningar. Rögle har 19 matcher spelade, tvåa i tabellen med 43 poäng vilket är 19 poäng mer än Malmö Redhawks, ELVA I TABELLEN, som dessutom har en match mer spelad.

Finns det skäl till att vara orolig? SJÄLVKLART! Det kan gå troll i et kollektiva psyket och laget känner nog mer press än de vill visa upp för oss som följer allt med bultande hjärta. Det är inte lätt att vara supporter till Malmö Redhawks just nu. Saken blir inte lättare när man lyssnar på coach Fagervall, om säger en massa saker men det hänger liksom inte ihop. Att sedan höra honom kallt konstatera att han itne vet varför, ja å blev det dags att plocka rm hjärtstartaren.

Om inte tränaren vet då är det ju inte så konstigt att vi supportrar blir oroliga, dessutom säger han ju samma sak match efter match, det bli för mycket snack och för liten verkstad. MulleMeckandet med kedjorna just nu känns som “panik i kubik”, lite som om han inte ens själv tror på sin spelidé. ArrBeeKåå blir en nöt att knäcka men som den sanna supporter bloggen är hoppas vi på “ketchupeffekten” och att Malmö Redhawks ser till att köra över, smälla på, fullfölja och ge allt för att visa att det som varit kan vi glömma.

Kämpa Malmö Redhawks, kämpa!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se | 0735 - 1337 00

SvenskaEnglish