Redhawkssupport.se

Ab Imo Pectore!

cmore

Nu laddar vi om med din hjälp

27 apr 2021 | 07:47 | Bloggen

Slutspelet pågår och snart skall pokalen delas ut, bloggen tippar att det blir Växjö vs. ArrBeeKåå och att smålänningarna vinner. Våren är igång och sommaren är runt hörnet och dessutom är det snart dags för SHL igen. Det känns redan nu spännande att få se vad Patrik Sylvegård och de andra i tränarstaben kan få ihop.

“Det gäller att ha rätt lekkamrater” sa en malmöpåg och tidigare Malmö Redhawks-spelare och det stämmer nog. Att vara en skicklig spelare räcker inte om man skall kunna leverera, kolla bara på Zlatan med sin fotboll, det tog år för honom att fatta att i ett lag kan man inte bara stå stilla och vänta på det perfekta passet, i ett ag måsta man röra på sig, vara tillgänglig och inte primadonna.

Det finns massor med floskler att ta till – “en spelare gör inget lag” är en av dem men det haltar lite där. En spelare kan visst betydamycket men måste ändå ara smart nog att anpassa sig, precis som denna blogg vill göra.

Vi söker nu feedback, åsikter och tankar om vad som är bra här, vad som är dåligt, vad skall bot och vad skall läggas till. Vill du bidra med åsikter och tankar eller rent av vara med och skriva här på webbplatsen, hör av dig till info@redhawkssupport.se. Om du ar supporter boende i Skåne eller någon annan del av landet spear ingen roll, teknikens under gör det möjligt för dig att bidra, så länge du kan kan dig ut på Internet.

Oavsett vilket, ge oss din synpunkt, hjälp os bli bättre för snart börjar det igen.

SHL
Tabellen
Spelschemat
Senaste resultaten
Tre
Malmö Redhawks

Malmö redhawks

Hjärta-Kvalitet-Stolthet

SvenskaEnglish