Redhawkssupport.se

Ab Imo Pectore!

cmore

Nu laddar vi om – Citius Altius Fortius!

19 apr 2021 | 09:47 | Bloggen

Säsongen tog slut, allt för tidigt men nu är det dags att ladda om för nya äventyr och kommande säsong. Bloggen vill tacka alla läsare och skribenter för att vi alla tillsammans gör denna webbplats ännu bättre. Inför kommande säsong kommer vi att utöka antalet som skriver och DU är välkommen att anmäla ditt intresse.

Innan du anmäler ditt intresse är det viktigt att du vet att du OBSERVERAR och NOTERAR att denna webbplats inte har någon koppling till Malmö Redhawks eller den officiella supporterklubben RS96! Domänerna  RedhawksSupport.se och MalmoRedhawksSupport.se registrerades den 12 januari 2009 – detta är en webbplats av supportrar och för supportrar som drivs av en samling vänner. Vi samlar alla nyheter om Malmö Redhawks och SHL på ett och samma ställe, så att du slipper leta efter dem.

Bloggen vill passa på att önska alla spelare som nu lämnar Malmö Redhawks för andra äventyr ett stort lycka till och vem vet, kanske alla eller några återvänder i framtiden. Det skall bli spännande att se vad som kommer att hända framöver. Om man skall hitta något positivt i denna eländessäsong med corona så är det väl att det blir ishockey lite längre än vanligt och att nästa säsong börjar “nästan” direkt efter att nuvarande avslutats.

Stommen i Malmö Redhawks finns på plats men kanske kommer någon med kontrakt att försvinna bort. Vissa som nu lämnar kommer att bli saknade men tyvärr levde de inte upp till högt ställda förväntningar i en branch där “leverans” är viktigare än det mesta, SHL är en stenhård liga, se vad som hände med HV71 som hade en av ligans största spelbudgetar, degradering till Hockeyallsvenskan.

En fd. Malmöpåg sa för ett antal år sedan att i ett lag “gäller det att ha rätt lekkamrater” och vi får hoppas att sportchef och tränare kan hitta dessa och att man kan börja drilla laget som skall gå till det sjätte slutspelet i rad och, om hockeygudarna vill, ge Malmö Redhawks ett tredje efterlängtat SM-guld.

Bloggen vill också passa på att önska Rögle BK lycka till i fortsättningen, även om det svider att det inte är Malmö Redhawks vs. ArrBeeKåå i en final. Nästa säsong hoppas en del av bloggen att Malmö Redhawks är “Back In Black” och att det kommer göra j@vligt ont att möta laget.

SHL
Telenor
Tabellen
Spelschemat
Senaste resultaten
Advisa
Malmö Redhawks

Malmö redhawks

Hjärta-Kvalitet-Stolthet

SvenskaEnglish