MRS - Malmö Redhawks Support

Några Stilla Reflektioner

5 nov 2021 | Herr Wredhök

Alla såg väl utan större ansträngning vad i helvete det var för slags hittepåutvisningar det var som avgjorde matchen igår och “domarnas” “kompetens” är sedan länge konstaterad fast förankrad på yttersta avloppsnivå, så låt oss istället slå fast följande iakttagelser:

  • Oscar spelade riktigt bra. Även om sillastryparna inte var riktigt sådär krispigt kliniska i avsluten heller, för den delen. Nog borde man gjort några mål på de lägen man fick, precis som de röda hökarna borde ha gjort.
  • Underhållningsvärdet var oerhört högt i den här matchen! Paradoxalt nog, eftersom inga mål tillverkades.
  • Saknade någon Bryggis och Johan Olofsson? Inte jag heller.
  • Vad krävs egentligen för att Carl Persson ska få sitta en match? Karln är lika oduglig som en isskrapa i Saharaöknen. Ibland får jag känslan av att coach-Jocke har favoriter. Det finns ingen annan förklaring till att #95 inte får “ride the pine” oftare.
  • De nya kedjorna såg bra ut. Tvillingarna borde åtskiljas ett tag till. De är inte conjoined, heller.
  • Mitt i all bedrövelse över tabelläge, etc, måste vi ändå säga att offensiven var GOD. Vi skapade kreativa och högkvalitativa lägen. Vi sköt 40 skott. Tomkins är från en annan planet. Inget att göra åt.

Med allt detta sagt och fastslaget, så kan vi nog inte egentligen förlora så värst många matcher från och med nu, om vi ska undvika att hamna där slagpåsen Timrå är, med tanke på att Djurgården och Super-Cluben börjar varva upp nu.

Alla säger att Malmö kommer att börja klättra i tabellen, att spelet ser bra ut, att intentionerna är där, och så vidare, och så vidare.

Visst har de rätt i allt, men då måste det börja på lördag. Timrå, Brynäs, Linköping, Djurgården, Färjestad (jisses, vad händer där), SAIK, Luleå och Örebro ska man kunna ta poäng mot alla dagar i veckan. Frölunda, Leksand, Rögle, Växjö är inget att sörja att man förlorar emot, som läget är just nu.

Allt annat än 3 poäng mot halvdassiga IKO är oacceptabelt, precis som jag sa när vi mötte Super-Cluben förra gången.

Då blev det 5-1.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se | 0735 - 1337 00

SvenskaEnglish