Redhawkssupport.se

Ab Imo Pectore!

Hjärta - Kvalitet - Stolthet
cmore

 

Vill du bryta loss chatten från webbplatsen klicka här.

cmore

 

Vi har som mål att bli och vara en trevlig plats att chatta på, där alla ska känna sig bekväma. På grund av detta tolererar vi inte vulgärt språk i våra chattrum. Alla chattar bör vara balanserade och respektfulla.

Följande är inte tillåtet i vår chatt och kan leda till en varning eller avstängning:

  1. Fult språk/kränkande:  Vi tillåter inte kränkande, vulgära, rasistiska eller  förolämpande ord i vår chatt. Vi har en funktion genom vilken vissa stötande eller annat oacceptabla ord tas nort. Chattare som försöker kringgå filtret kan också bli föremål för en varning eller upphävande av chattprivilegier.
  2. Spamming:  Det är förbjudet att skicka flera och frekventa meddelanden till chatten för att förstöra en legitim chatt.
  3. Kommersiell användning:  Det är strängt förbjudet för en användare att använda denna chatt i ett kommersiellt syfte, inklusive att göra några uttalanden som främjar någon tjänst eller produkt från någon annan företagsperson.
  4. Skadligt beteende:  Det är strängt förbjudet att använda chatten för skadliga eller kränkande beteende, inklusive men inte begränsat till samverkan, bedrägeri eller skräppost. Användare får inte uttala sig om vår webbplats som är osann eller rimligen anses vara nedsättande. Användare bör agera på ett respektfullt sätt.
  5. Stalking/trakasserier:  Chattare får inte trakassera, skrämma och avsiktligt kränka någon eller något.

När vi tittar på ett chattklagomål tittar vi också på alla chattar som berörs, såväl som sammanhang. Vi vidtar lämpliga åtgärder i alla fall där en chattare bryter mot våra chattregler.

Malmö redhawks

Hjärta-Kvalitet-Stolthet

Svenska SV English EN