Lösa tankar en onsdag

19 jan 2022 | Herr Wredhök

Jocke Fagervall i C More igår, vem hade kidnappat honom och vart fördes han? Själva kulissen han befann sig i och hela situationen förde tankarna till något slags bortklippt scen ur “TAKEN” med Liam Neeson. Blinkade han S.O.S. med ögonen, i morsekod? Vem var den kusliga gestalten bakom, vars rygg var vänd mot kameran?

Om nu Jocke tar sig till fjällen, som utannonserat via Insta ( ! ) så önskar vi honom allt gott där. Likt Ferdinand under sin korkek, kan han gott få sitta där och filosofera ett tag.

Risken finns väl att Fagge sedermera återvänder och tar över Djurgårn och raskt och resolut skickar ut Malmö i ett kommande negativt kval. Det hade väl varit en slags subjektiv poetisk rättvisa och värdigt ett Hollywood-manuskript. Tvi, tvi, tvi, det får vi inte hoppas.

Så, det verkar alltså som om att man inte hade någon ersättare klar, innan man sparkade nyss nämnde norrlänning. Åhå? Hur tänker man där?

Samtidigt, det ska fanken till att vara styrelsen, kan jag tänka mig att de tänker.

Först får man skit för att man inte gör något. Sen får man skit för att man gör något. Styrelsen måste känna sig som en sådan där illusionsfigur, den där uppochnervända trappan, eller något, hur man än vänder sig, blir det fel.

Kollar och co. kan väl hålla stånd i en match eller två, men inom en vecka måste en ny coach/coachteam vara tillsatt. Annars känns sparkandet entledigandet förhastat och illa genomtänkt.

Vad i hela världen har styrelsen emot fina, fina Peter Andersson? Av någon anledning sägs det blankt nej till den lösningen, om man får tro rapporterna.

Undrar varför. Under Peters vingar nådde hökarna sina bästa resultat sedan 92/94. Själv älskar jag Peters evigt vresiga och gubbgriniga karaktär och hans aktiva och orädda coachstil, men smaken är som baken, antar jag.

Mitell blir det tydligen inte. Inte Colliton heller. Nähä. Vad återstår då då? Pelle Hånberg? Please. Då kör jag hellre vidare med Kollar och co, hela vägen ner i diket. Better the devil you know.

Twitter är ibland som ett barn, i både tonläge och slutledningsförmåga. Efter förlusten igår så skreks det: KOLLA, VI FÖRLORADE FAST JOCKE ÄR SPARKAD AAAAAAAAAAHHH DÄR SEEEER NI, INTE JOCKES FEEEEL AAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Det är naturligtvis inte tillräckligt med att kicka Jocke, det behövs bytas ut spelare och rivas kontrakt, det är helt uppenbart. Det har vi sagt en tid.

Att sparka Fagge är liksom egentligen bara typ som 100 advokater på havets botten, en bra början.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish