Kort och lång sikt

24 jan 2022 | Bloggen

Har MR ingen egen pressavdelning, har det sociala medierna blivit hackade så att man inte kan publicera vad som händer? Varför kommer nyheter mest via tidningar bakom betalväggar? Vi supportrar förtjänar bättre ån så, men frågan är om det som bestämmer verkligen bryr sig:

Svallvågor, upprördhet, affekt, sågningar i C More, alla vet bäst och alla har svaret. Bloggen kommer nu sälla sig till dem som har sina egna åsikter grundade på det vi ser, hör och blir upplyst om. Långe har denna blogg hävdat att det finns surdeg i Malmö Redhawks, länge har vi undrat varför man inte kallar en spade för en spade. Handen på hjärtat, Malmö Redhawks är nog sämst i klassen på att ta kritik, sämst i klassen på att säga som det är och bäst i klassen på att tro att om man inte säger något så kommer alla glömma – inget kunde vara mer FEL!

Rakt på sak så tycker bloggen så här:

  • Ta in en tränare med erfarenhet, sorry. men ni i MR som har personliga vendettor med tränare, VÄX UPP!
  • Denna tränare skall vara “blind för” vilket nummer en spelare har, platsar man inte så platsar man inte.
  • Skilj PS från rollen som sportchef, låt honom vara vd och inget annat.
  • Rensa i styrelsen och i övrig ledning, det finns för många som ställer till det mer än de gör nytta.

Bloggen tror inte en sekund på det den läser bakom betalväggar, på engelska kallas the “canned messages”, alltså floskler och förutbestämda svar på för enskilda personer känsliga frågor. Bloggen tror att det är munkavle på, och att MR är överfullt med fel personer på rätt platser. Timrå vinner, Djurgården vinner, Malmö förlorar, räkna och vi alla fattar att avgrunden inte är långt borta. Panik? Det borde vara panik, det borde finnas ett jävlaranamma utan dess like i lag och ledning men frågan är om det gör det, på både kort och lång sikt. Vi hoppas dock att vi har fel i alla stycken och ni som är upprörda över texten, jo, vi ÄLSKAR Malmö Redhawks och vi skiljer på SAK och PERSON!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish