redhawkssuport.se

ab imo pectore

Härligt, RBK tar ledning!

11 okt 2021 | 11:05 | Bloggen

“Rögle BK har via olika medier blivit uppmärksammade gällande de händelser som skett inför hemmamatchen mot Malmö den 9 oktober. Rögle BK tar kraftigt avstånd från de “ramsor” som en grupp personer skanderat i samband med den marsch som ägde rum till arenan. De ord som yttrades är så långt ifrån klubbens värderingar och så långt ifrån det vi som klubb står för. Rögle BK har en väldigt bra relation med säkerhetspersonal och supporterpolis och kommer fortsätta jobba hårt tillsammans med dessa för att få bort liknande incidenter från och i anslutning till klubben och arenan.”

Detta är budskapet från officiellt håll (läs det här) och denna blogg tycker detta är bra och stort. RBK tar ledning och bloggen hoppas alla andra lag följer efter, då detta är något som måste stoppas i sin linda. Detta är viktigt, trots att vissa så kallade experter bara vill sopa det under mattan. Ingalunda skall något som detta sopas under någon matta, detta skall, tycker denna blogg, verkligen beivras 24/7, det finns gränser för hur “korkad” en eller flera supportrar får vara.

Låt oss hoppas att alla andra lag ser till att jobba med detta, i förebyggande syfte. Bloggen verkligen älskar RBK i detta fallet, att man snabbt, kort och koncist meddelar att detta skall inte förkomma. Problemet är ingalunda något som RBK:s supportrar är ensamma om, det finns många exempel på denna typ av “idioter”, skillnaden nu är att det spelades in. Vi får hoppas att det nu inte blir pajkastning i ämnet utan att ALLA vi supportrar beivrar detta, på det sätt som nu RBK gör.

Nu är det dags för 13 andra lag (och deras supportrar) att stämma i bäcken och verkligen se till att dessa element rensas bort. Det skall vara underbart även fortsättningsvis att ta sitt barnbarn, sin familj och vänner, till en match, utan att mötas av denna typ av “idioter”. Tack RBK och Tack till alla i AIA som inte håller på med denna typ av skit!

Tabellen
Spelschemat
Senaste resultaten

malmö redhawks

hjärta - kvalitet - stolthet

SvenskaEnglish