Här och nu och inget annat

25 jan 2022 | Bloggen

Nu är det bestämt, enligt en intervju i Sydsvenskan (numera bakom betalvägg) säger sportchef Patrik Sylvegård följande:
– Ja, som det ser ut nu kör vi vidare med Tomas Kollar

Gott så, att man bestämt sig (bloggen tror dock inte en sekund på detta, man säger så här för att man måste och nej, vi påstår inte att PS ljuger) för det finns inget värre än att inte veta vart det skall ta vägen. Det som däremot oroar är när Patrik Sylvegård till samma tidning säger:
– Vi tror stenhårt på den här konstellationen. Killarna i laget känner sig trygga med den. Pär Styf fortsätter som assisterande och Andreas Hadelöv får kanske hjälpa till lite mer. Sedan får vi se om Hadelöv går in i båset.

Som vd & sportchef måste han ju naturligtvis säga så, fattas bara annat, men, det blir liksom inte helt trovärdigt, logiken haltar, då det inte var så länge sedan man trodde på en helt annan lösning, lika stenhårt. Bloggen påstår att det nu är “här och nu och inget annat” som gäller, en dag i taget, strunta i att MR möter Timrå i omg 51. Visst det kan bli spännande men det kan likaväl vara helt intressant och betydelselöst.

Låt oss alla leva i nuet, kallt konstarea att MR övertag på Timrå är borta som så när som på en futtig poäng. Nu gäller det att vi “ger Kollar en chans” (jo vi vet att denna blogg sedan tidigare påstått att den tiden inte finns) och det kanske då är bäst att VERKLIGEN ta en match i taget. Kollar kommer självklart att göra sitt ala bästa för att vända på detta men det kommer inte att bli lätt, det stundar ett (dubbel)möte vs. bandyklubben inom kort, upp till bevis Malmö Redhawks.

Det hintas om att det skall möbleras om i laget, det återstår dock att se om Kollar är bakbunden av starka krafter i klubben (läs fel folk på rätt platser) eller om han har fått cart blanche och verkligen kan göra det. Hur som haver, KÄMPA MALMÖ REDHAKWS, vi älskar er oavsett, ibland mer och ibland mindre.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish