MRS - Malmö Redhawks Support - Ab Imo Pectore!

Herr Wredhök, en fiktiv karaktär skapad av oss, en karaktär med glimten i ögat, men med en verklig person bakom. Herr Wredhök är en av cirka  10 personer som skriver i bloggen och i våra sociala medier. Han är inte den som håller tand för tunga, minsann. Det är det som är det fina med Herr Wredhök. Han är inte så petig med vad man får säga högt och inte, han. En del tycker att han borde hålla med majoriteten, rätta sig i ledet och så vidare men de som tycker det känner inte Herr Wredhök.

Han säger alltid vad han tycker, även när det är lite jobbigt att höra det. Kanske är han inte riktigt salongsfähig, den gode Wredhök. Måhända kan han anses sakna nyanser och uppfattas som aningen burdus och rentav fräck ibland.

Du hittar alla Herr Wredhöks arga inlägg här! Sen kan kan vi tipsa alla er som verkligen vill veta vad denna webbplats handlar om klicka HÄR.

Så välkomna in, men se upp om ni har ömma tår och inte gillar ståhej. Herr Wredhök är alltid beredd att bita huvudet av skam. Det är lite vad han handlar om, det är liksom hans grej. Om sanningen ska fram.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish