Redhawkssupport.se

Ab Imo Pectore!

cmore

Experternas ord för att få dig klicka mer

2 maj 2021 | 16:35 | Bloggen

Bloggen skall nu framföra en högst egen åsikt, nämligen orden som experterna och tidningsmedia använder för att vi skall Klicka mer och läsa “ickenyheter”. Det framgår ganska tydligt att man inte behöver vara begåvad för att bli rubriksättare, kan man bara klistra ihop eller hitta på nya ord och helt glömma grammatiken i svenska språket, ja då är man “hemma” som rubriksättare.

Innan vi ger oss in på ämnet kan vi passa på att berätta, det alla vet, att det händer saker runt Malmö Redhawks och att spelare med kontrakt lämnar och att nya är på väg in. Denna blogg avslöjar oftast ingenting och det är helt OK anser vi, eftersom vi då kan fokusera på helt andra saker.

Allas vår Händemark åker till KHL, enligt rykten försöker Malmö Redhawks få hem Carl Söderberg, Carl-Johan Lerby [ klar enligt några experter ] och Marcus Sylvegård. Det finns fler på den så kallade radarn och det ser bra ut för framtiden.

Nu när vi ändå är inne på “klicka-å-mig-snälla” kan vi börjalista en del av dessa ord, som får bloggen att må illa. Vi kan börja med NOBBAR, ett ord som troligtvis skall påskina att det råder någon sorts schism mellan spelaren och laget eller att man lämnar förhandlingsbordet i affekt.

Nästa ord, egentligen flera ord, är “Han lämnar för SHL-rival” ett märkligt sätt att uttrycka sig på för, visst är väl alla i SHL “rivaler” eller? Ett annat intressant ord är “flopp” eller “floppen“. Dessa två ord får det att kännas som om spelaren eller ledaren i fråga är en helt usel person som borde skickas till närmaste soptipp. Inte sällan beror ett misslyckande på flera olika faktorer, än bara att en spelare är en “usel” sådan men detta glöms ofta i artiklarna.

Nu är det snart dags att njuta av våren i södra Sverige en vi drar till med ett par klassiska “ni om läser detta måste upplysas om”. Hur urbota korkat är det itne att läsa ett inlägg om avslutas med “texten uppdateras” när experterna är så måna om att publicera 1 millisekund efter en match tagit slut och texten egentligen endast består av “god dag yxskaft”. Vi som läser kan nog räkna ut detta själva?

En annan favorit är “som vi kunde avslöja redan i” där läsaren får en länk att klicka på för att en nyhet skall exponera så många annonser som möjligt, för att sedan kunna läsa den nya nyheten om det som redan avslöjats.

Visst är det jobbigt med journalister som tycker och tänker mest hela tiden och som totalt missat att deras “jobb” är att rapportera. dessutom, som lök på laxen, tror att alla läsare är oförmögna att fatta själv och hela tiden måste upplysas av experter.

Patrik Sylvegård, töserna och pågarna i Malmö Redhawks har saker på gång vilket vi supportrar är glada för. Hoppas att det inte vil värva någon som de sen nobbar ch som blir en flopp. Hemska tanke att denna text uppdateras vilket vi kunde avslöja innan detta inlägg skrevs. Bloggen tycker och tänker en massa men vi är experter och bättre än alla andra 😉

HEJA VÄXJÖ LAKERS!

Uppdatering: Japp, vi har annonser som ni gärna får klicka på! 😉
Ps: varför klickade du på detta inlägg – finns inget nytt att läsa här! Ds.

SHL
Tabellen
Spelschemat
Senaste resultaten
Klara Lån
Malmö Redhawks

Malmö redhawks

Hjärta-Kvalitet-Stolthet

SvenskaEnglish