MRS - Malmö Redhawks Support

Derbydags i Malmö Arena – alla som kan beger sig dit!

25 nov 2021 | Bloggen

Japp, dags för ännu ett derby hemma i Malmö Arena. En ångestmatch, i alla fall om man kollar på intervjun med coach Fagervall (se den här). När frågorna ställs fladdrar blicken och ögonen likt flipperspelskullor vilket inte känns bra. Nej, bloggen tänker inte vila på hanen, Fagervall måste tåla att vi är frustrerade. Laget har varit helt fantastiskt en match för att nästa match falla platt som en pannkaka. Med de spelare som Fagervall har tillgång till får det inte ske.

Detta är säsongens andra Skånederby och senast blev det torsk med 2-1 mot bandyklubben och det var den fjärde raka matchen mellan Malmö Redhawks och bandyklubben som slutade med uddamålsseger för något av lagen. Ludvig Larsson, Malmökillen som spelar bandy njuter av att få möta barndomsidolen Carl Söderberg igen och han har redan avgjort ett Skånederby och gör gärna om det.

Det figurerar flera olika uppgifter om vem som är sjuk eller inte sjuk, vem som tränat och inte tränat men en sak är säker och det är att Oscar Alsenfelt skall stå. Allt annat får vi läsa om strax innan matchen exempelvis här.

– Vi ska in och sno tre poäng. Det kommer nog vara många Röglefans på plats, som tar över Malmö arena, säger Ludvig Larsson till Sydsvenskan. Låt oss vissa denna vilsna själ att han har helt fel, ingen skall ta över vår arena och framförallt inte en bandyklubb.

Christoffar Rifalk kaxar till sig i Kvällsposten när han säger “-Det ska speciellt bli kul att se våra egna fans höras mest i hallen”. ChriSållet Rifalk har fattat det mesta fel eftersom vi spelar i en arena men eftersom han oftast spelar i en hall på åkern så kan det ju vara svårt att hålla isär begreppen., högmod går före fall.

Det väntas storpublik till Malmö Arena och med anledning av detta och att det kommer att ske visitering av samtliga som ska in på matchen uppmanas vi som skall dit att komma i god tid, vars huvudentré i kväll öppnar klockan 17:30. Har du inte köpt biljett än så gör det här och nu! Vi ses och nu j@vlar skall det vrålas och hämtas hem tre poäng!

KÄMPA MALMÖ REDHAWKS!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se | 0735 - 1337 00

SvenskaEnglish