Är Tyler kall, eller här?

4 jul 2021 | Bloggen

Nu när IKO har bestämt sig för att bryta med sin odiskutabelt bästa spelare i klubbens historia, så är det bara för Herr Sylvegård att lyfta luren och raskt erbjuda den lille filuren ett kontrakt på ett par år, minst. Sista platsen ska fyllas och Mr X måste snart presenteras.

Vi som sett Tyler på nära håll i två säsonger vet att första året var han lirarnas lirare och gjorde lite som han ville på isen. Stundtals såg det larvigt lekfullt ut och ingen kunde liksom få tag på den lille speedkulan.

Däremot år två, då syntes det att något inte stämde, något var fel. Ingenting fungerade för honom. Inte skadad, men kanske ren vantrisel? Oskarshamn är mycket, men det är inte en stad som liksom omfamnar en, precis. Nog vill Tyler prova att spela för en större och bättre klubb, i sin SHL-karriär?

Rightare, känner Lance Bouma väl och ihop med kärnkraftverket Carl S, skulle den kedjan kunna vara just den förstakedjan som man så länge pratat om och längtat efter.

Vem man ska sitta och vänta på tills det växer mossa i arslet istället, det vete gudarna. Jacob Berglund, Gustav Nyqvist, Magnus Pääjärvi, bla, bla, bla. Det är gott om fantasi hos de som har som jobb att name droppa olika spelare, sådär lite random, då och då. Men i ärlighetens namn, ska vi inte lägga alla dessa idèer åt sidan nu och satsa på en etablerad spelare som vill framåt, vill byta omgivning och röra sig uppåt i laghierarkierna i ligan och är van vid SHL-nivån? Så vi slipper en ny Hersley-situation?

Om nu Tyler vill. Kanske finns det pengapåsar i Schweiz eller Tyskland att hämta. Iochförsig en nådastöt för karriären, men cash är cash. Varför tror ni Fredrik Händemark till slut, efter mycket om och men, hamnade i fucking St. Petersburg? Cashen ska in. Ibland är det inte konstigare än så.

In med Tyler och sen kan showen börja!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish