Annus horribilis 2021

31 dec 2021 | Bloggen

2021 är slut, ett nytt år står för dörren. Vad händer i Malmö Redhawks 2022? Att sia om detta är lika svårt som att vinna på lotto utan att satsa en enda krona. Det finns flera tänkbara scenarion men frågan är om Malmö Redhawks ledningen själva vet vart det skall ta vägen? Klart är dock, 2021 är ett Annus Horribilis.

Hur länge skall vi supportrar stå med hatten i handen, acceptera att vi behandlas som idioter som inte begriper något om ishockey men skall stå där och visa vår kärlek? Hur länge skall vi lita på en floskel om en j@vla process som man refererar till dag och natt när det inte går som ledningen vill? Hur länge skall ett triumvirat av ledare i båset få hålla på att inte göra sitt jobb? Hur länge skall medelmåttiga så kallade stjärnor få chansen bara för att “de har ju varit bra förr” få chansen att bevisa att en även en blind höna hittar ett korn? Hur länge skall de sponsorer som pumpat in miljoner i Malmö Redhawks tolerera att förknippas med ett lag som skapar fel sorts rubriker? Hur länge skall Patrik S behöva sitta på två stolar? Vilka skall sparkas? Vilka skall bänkas? Hur långt är ett snöre?

“Ni skall stötta laget och inte kasta skit, vad är ni för supportrar?” säger och skriver många till bloggen. Det är helt OK att vissa har den åsikten men bloggen menar att man måste få uttrycka frustration, irritation, ris och ros. Tycker DU att du kan göra det bättre, att dina åsikter är viktiga? Bidra då till det vi gör på redhawkssupport.se. Bloggen är ingen lismande “ja säger du det så är det sant”, vi består av människor som kan se, läsa och skriva. Vi kan höra vad Malmö Redhawks ledning säger men vi kan också “höra” vad de INTE säger. Några dagar in på det nya året kommer bloggen med hjälp av fakta, tips och egna spaningar försöka svara på dessa frågor och bloggen kommer INTE skönmåla utan “en spade är en spade” och inget annat.

Vi är engagerade och därför är vi inte tysta. Vad händer nu? Den som lever får se. Dåligt Slut men ett Gott Nytt önskas.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish