Ännu en ödesmatch denna gång borta vs. Örebro

3 mar 2022 | Bloggen

Platsen är Behrn Arena och pucken släpps kl. 19:00. Malmö Redhawks är på plats och i extremt behov av vinst och minst 2 poäng. Kalle Östman och Lars Bryggman är enligt OFFICIELLA uppgifter inte med och juniorerna William von Barnekow och Isac Göransson fyller på laget. Oscar Alsenfelt skall vakta målet och vi hoppas alla att han “står på huvudet” och att han får den hjälp han förtjänar av backarna.

Malmö Redhawks ligger verkligen pyrt till det men det är knappt bloggen vågar (jo vi ensamma galningar som en vis man uttryckte det, vi vågar) skriva detta efter alla påhopp efter det att vi skrev ett öppet brev till Malmö Redhawks och som snart 5000 läst eller sett. För er som missat det, vi lever i en demokrati och alla har rätt till en åsikt, att hota med repressalier för att det finns en avvikande åsikt eller för att man inte “sällar sig till konformativa mantran” hör hemma i en diktatur av den värsta sorten.

Nog om politik, nu mer ishockey. Örebro ligger 6:a i tabellen och har sin egen streckstrid så det är nog ingen lät match Malmö Redhawks har framför sig. MR borde vara mer desperat än hemmalaget, det är mycket som står på spel. Låt oss hoppas att laget tar sig samman och att en kollaps i Örebro uteblir, det måste gå, vi får inte ge upp.

Niklas Eriksson, huvudtränare i Örebro säger så här i en intervju.
– Enda laget vi inte har slagit – det borde räcka som motivation.

Malmö Redhawks är farligt nära ett negativt kval och det borde verkligen räcka som motivation.

Bloggen har lyssnat på podden ”Släpp sargen”. De pratar med Robert Olsson (SAIK). Han fick frågan om vilken arena som tråkigast att komma till.. ”Malmö – det är för lite folk”. Kan vi alla hjälpas åt att ändra på detta även om det är i elfte timmen? På lördag är det hockeyns dag och trots tabelläget och trots att många av oss är förbannade, KOM IGEN NU, alla till Malmö Arena!

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish