Alltrean startar. Stötta Pantern!

2 jan 2022 | Bloggen

Dags för Malmös Pantrar att se till och ta sig till div. 2 för att fortsätta återtåget till Hockeyallsvenskan. Häng med på en bortaresa med storbuss till Helsingborg! Black Panter kommer ta emot er med öppna armar. Matchdag torsdag 13 januari 2022. Helsingborgs HC-IK Pantern i Olympiarinken med matchstart kl 19.00.

Innan dess skall det spelas hemmamatch i Kirsebergs kallt som f@n-ishall men med en varm atmosfär, med ett jäkla liv, och med stolpar i vägen, men stämningen finns där och missa inte oljefatsgrillade korvdelikatesser med eller utan Johnny’s senap.

2022-01-09 16:00
IK Pantern – HC Lidköping Red Roosters

Varför skall vi som är Malmö Redhawks-supportrar bry oss om detta? Ishockeyn förenar och bloggen påminner de som gnäller om detta genom att droppa lite namn som kan få er på andra tankar kanske? Oscar Alsenfelt, Lars Bryggman, Fredrik Händemark – räcker det inte? Sven Melander är en annan, kanske inte så bra hockeyspelare men, ye, han har Pantern som moderklubb. Det är ett stort antal spelare som gick mellan IK Pantern och Malmö Redhawks och vi behöver varandra. Vi behöver Pantern och när de är tillbaka i minst div. 1 och sedermera Hockeyallsvenskan ja då har alla vunnit på att vi drar vårt lilla strå till stacken.

Villkor: Storbuss avgår vid minst 40 resenärer.
Avresa: Kl 17.30 utanför Kirsebergs Ishall.
Hemresa: Direkt efter matchen är slut. Tillbaka på Kirseberg ca kl 22.00.
Kostnad: 120 kr per person oavsett om du är medlem i Black Panter eller inte . Kontant betalning i bussen under resans gång. Inträde tillkommer som var och en själv löser i Helsingborg.
Anmälan: Anmäl dig senast måndag 10 januari 2022 kl 21.00, via Panterlinjen 0700 – 72 02 74, eller genom blackpanter566@gmail.com, kansli@pantern.se
Observera att anmälan är bindande. Endast akut sjukdom upphäver.
Reseinfo: Med tanke på restriktionerna för covid-19,


Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish