AI-intervju

27 nov 2021 | Herr Wredhök

Vi lät en AI-algoritm analysera förutsättningarna inför matchen mot Luleå i eftermiddag och körde den datan ihop med arkivet av intervjuer under två säsonger. Här är resultatet. Testa efter matchen och se hur många fraser, begrepp och sägningar som AI:n lyckades pricka in.

Tankar efter matchen, Jocke?
“Ja, jag tycker att vi inte gör de saker vi kommit överens om att göra, vi börjar strö puckar och hitta på egna grejer och då blir man straffad direkt, det bara är så. Vi kommer inte alls upp i nivå idag. Det är surt. Jävligt surt.”

Vad beror det på att det blir såhär?
“Jag vet inte. Ingen aning. Vi har haft bra förberedelser och jättebra träningar. Det är något som inte stämmer”.

Oroas du av att du inte själv kan säga vad det beror på att det blir så här, match efter match?
“Jag tycker att om man titta på siffrorna ser man att vi gör rätt grejer. Vi har många högkvalitativa chanser. Grade A. Det är bara för få som sätter dit den och det måste var och en se sig i spegeln om nu och verkligen ta ansvar för att man sätter dit den. Jag tycker vi tävlar för dåligt. Jag tycker att vi blir små och att vi inte håller oss till game plan. Det finns tendenser, men över 60 min är vi inte där idag. Prestationen är ändå OK, tycker jag. Vi får bara inte resultatet med oss, tyvärr.”

Känner du att spelarna inte lyssnar på direktiven, eller inte förstår direktiven?
“Jag tycker inte det. Jag tycker att vi har en bra daglig verksamhet och att vi har en bra grupp, en stark grupp. Vi ska bara få det till att funka och det har vi inte fått hittills och varför, det vet jag inte. Det handlar om att göra mål, så enkelt är det. Vi skapar mycket.”

Kommentar om backarnas insats idag?
“Jag tycker de gör det bra, sen får vi inte glömma att det är många nya namn och det tar lite tid att spela ihop sig.”

Halva serien snart spelad, borde man inte spelat ihop sig vid det här laget, Jocke?
“Jag tycker att man gör det, stundtals. Men det är mycket som ska klaffa och det är små marginaler. Det går fort där ute. Sen finns det ju en motståndare också, det ska vi komma ihåg”.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish