Malmö Redhawks

Ab Imo Pectore!

52 omgångar – 40 kvar = 120 poäng

11 nov 2020 | 08:28 | Bloggen

Att ligga sist i tabellen efter att ha spelat 12 omgångar är inte kul, där kan vi alla nog enas. Malmö Redhawks har spelat 12 matcher och det är alltså 40 matcher kvar innan SHL:s grundserie skall summeras. Det innebär, med enkel mattematik, att det är 120 poäng kvar att spela om.

Nu kraxar olyckskorparna värre än det värsta medgångssupportrarna om räddningsplankor, kaos och katastrof. Vän av ordning och vi som slipper leta efter “klickrubriker” vet att allt kommer att ordna sig. Detta faktum och denna åsikt grundas på att Malmö Redhawks spelar på ett helt annat sätt än under Peter Anderssons ledning.

Vi minns alla VLH förra säsongen som hade det riktigt jobbigt men där man satt lugnt i båten och insåg att sparka tränare till höger och vänster inte är en lösning. Kontinuitet är viktigt och tålamod är en egenskap som i dessa tider är oerhört viktig.

Med stor sannolikhet kommer detta att ge ett Malmö Redhawks i harmoni och där alla spelare i laget kommer att hitta sin plats. 40 omgångar kvar, 120 poäng att spela om – låt laget sköta sitt och ni som spekulerar kan göra det på er kammare – känslor och engagemang javisst men vi betackar oss för sådana som bara vill ha klick och skicka annonser i ansiktet på oss. Negativa tankar ger negativt resultat – positiva tankar ger positivt resultat.

Stötta Malmö Redhawks – hur du gör det hittar du här!

Tabellen

Malmö redhawks

Hjärta-Kvalitet-Stolthet