The End

30 dec 2021 | Herr Wredhök

Där var vi i mål.
2021 är slut.

Matchen tog också slut, för några timmar sedan.
Mitt tålamod tog slut i samma stund, kan jag meddela. Alla såg vad som hände och naturligtvis kan inte någon annan lastas än coachen, när det blir såhär.

Klaga på enskilda spelare hur mycket ni vill, jämra er högljutt över spelarkollektivets samlade brister, varsågoda. Allt det där är bara koketterier, personliga små vendettor och spelar ingen roll. Det vet ni också. Det handlar enbart om direktiv, styrning, ledning. Att nå ut med idéer och budskap. Att få en grupp att samarbeta.

Jag tror till och med Patrik Sylvegård, som alltid predikar om tålamod och processer, inser det nu, ihop med styrelsen och sponsorer. Det är slut nu, vi kan inte fortsätta så här. Vi har sagt det i månader, men verklighetsförnekandet har hittills varit kompakt från de som bestämmer omkring sådant här.

Nu är det nog faktiskt slut med även det, allt annat vore perverst, sjukt, omoget och totalt surrealistiskt. Det går inte att hålla på att låtsas längre och ljuga för sig själv något mer nu. Vi måste få till en förändring och vi kan inte sparka hela laget.

“Nytt år, nya krafter, nya möjligheter”, brukar optimisterna säga. Floskler. Ny coach är nu det enda nya som Malmö Redhawks ska inleda 2022 med.

Till slut.

Malmö Redhawks

Hjärta - kvalitet - stolthet

info@redhawkssupport.se 

SvenskaEnglish